ΑΡΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Σικυώνος 2 Κιάτο

ττττ

ττττ
Εφαρμογές Διαχείρισης Δικτύου - «γαλάριζα»

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Την Παρασκευή 2 του Νοέμβρη:Πρωταγωνιστές στο Barrio Nuevo, στο Κιάτο ,ο Πάνος Μουζουράκης και ο Απόστολος Βαλαρούτσος

Μια αγκαλιά τραγούδια,με ευαισθησία και αισιόδοξη διάθεση...Την Παρασκευή 2 του Νοέμβρη, στη "νέα γειτονιά"στο Κιάτο !  
 

«Αυτό που θέλουμε, είναι να περάσουμε καλά. Είναι πολύ ωραίο να δημιουργείς αόρατες γέφυρες επικοινωνίας με το κοινό και να συνδέεσαι μέσα από την μουσική» διαμηνύει... ο Πάνος Μουζουράκης.                                                        
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει κερδίσει σημαντική θέση στις μουσικές προτιμήσεις του κοινού, υπογραμμίζει ότι «η μουσική υπάρχει για να εκφράζει τα σημεία των καιρών, την μια ή την άλλη άποψη.                                                                                 Είναι στο χέρι του καθενός ποια στάση ζωής θα επιλέξει και πιστεύω ότι ίσως το χαμόγελό μας είναι το τελευταίο οχυρό μας».
Η μουσική άποψη του πολυτάλαντου Πάνου Μουζουράκη εκτείνεται σε διάφορες κατευθύνσεις, αγκαλιάζοντας με επιτυχία, ετερόκλιτα μουσικά ηχοχρώματα.

«Η μουσική που έχω δισκογραφήσει δεν μπαίνει σε ένα συγκεκριμένο καλούπι. Ταξιδεύω σε διάφορα είδη μουσικής, διότι μου αρέσουν διάφορα είδη μουσικής» ομολογεί ο ίδιος και προσθέτει «γενικότερα η μουσική είναι μια αφορμή, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα».
Η σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών,στο  Barrio Nuevo περιλαμβάνει γνωστά κι αγαπημένα, καινούργια τραγούδια, εκπληκτικές διασκευές, καθώς και δημιουργίες που ενώνουν δύο φωνές με παλμό και ιδιαίτερη χροιά, σε εμπνευσμένα ντουέτα.
«Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια», επισημαίνει ο Πάνος Μουζουράκης αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Απόστολο Βαλαρούτσο, για να προσθέσει ότι «έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην τραγουδοποιΐα και μια ιδιαίτερη μουσικότητα, την οποία δένει πολύ όμορφα με το ελληνικό στοιχείο».

Ο Βολιώτης μουσικός Απόστολος Βαλαρούτσος,έχοντας στις αποσκευές του συνεργασίες με κορυφαία σχήματα και καλλιτέχνες όπως η Εστουδιαντίνα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και άλλοι, διευρύνει διαρκώς τον κύκλο της μουσικής του δράσης.
Είναι σημαντική η διαπίστωση ότι η μουσική αγγίζει το ευρύ κοινό, ενισχύοντας τις γέφυρες επικοινωνίας σε εποχές κρίσης και όπως υπογραμμίζει ο ίδιος χαρακτηριστικά
«εννοείται ότι υπάρχει επικοινωνία με το κοινό. 
Η κρίση προϋπήρχε αρκετά χρόνια πριν, αλλά ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει την καλή μουσική και βρίσκει τον τρόπο να ακούσει αυτό που θέλει».

Οι πολυάριθμοι φίλοι των δύο καλλιτεχνών θα απολαύσουν,την Παρασκευή 2 του Νοέμβρη,εδώ στη ''νέα γειτονία''στο Κιάτο μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, γεμάτη δροσερά ηχοχρώματα και ρυθμούς που ξεσηκώνουν, μεταφέροντας αισιόδοξα μηνύματα, κόντρα στην κατήφεια των καιρών που διανύουμε.

Γεννημένος στην Ελβετία από Έλληνες γονείς, δεύτερος κατά σειρά γιος εκ των τριών, του Κρητικού Βαγγέλη και της Μακεδονισας Ελένης.
Στην τρυφερή ηλικία των οκτώ επαναπατρίστικε στην Θεσσαλονίκη όπου και πέρασε τα επόμενα δεκαέξι χρόνια.
Στα δεκαεπτά του άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές, και απο τότε δεν λέει να σταματήσει.
Μέχρι τα 33 κατάφερε να βγάλει και δυο προσωπικούς δίσκους και να κάνει και αρκετές συμμετοχές.
Κάπου στα 25 με 26 κάποιοι αποφάσισαν να του δώσουν μια ευκαιρία στο χώρο του θεάτρου και δεν άργησε να του ξυπνήσει και το ψώνιο για τηλεόραση...

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και, όπως λένε όσοι τον έχουν ακούσει και δει live, ένας χαρισματικός performer.
Πραγματικά, δεν είναι τυχαίο που ο Μουζουράκης έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας.
Αεικίνητος, εξωστρεφής και... στο Barrio Nuevo, στο Κιάτο!